Перейти до основного вмісту
Студентська посвята

16 жовтня відбувся другий етап "Посвяти" у студенти першокурсників факультету математики та інформатики. Вона точно запам'ятається кожному зі 166 першокурсників МАТФАКу, адже вона була зовсім несхожа на всі попередні. Вперше ми проводили такий захід на території Резиденції митрополитів Буковини і Далмації ("серце" університету), і це не лише тому, що тут гарно та затишно, а ще через можливі сигнали "Повітряної тривоги", без яких таки не обійшлося. Та це аж ніяк не змінило перебігу подій, просто змінилася локація - всі перейшли в облаштовані укриття.

Програма була насичена, атмосфера була невимушена, що допомогло ще більше згуртувати студентів та по справжньому відчути себе частинкою великої РОДИНИ. Крім цікавих конкурсів та всіляких випробувань, підготовлених старшокурсниками, була дуже важлива та пізнавальна зустріч з представниками Центру Симуляційної Медицини БДМУ. Програма була насичена, атмосфера була невимушена, що допомогло ще більше згуртувати студентів та по справжньому відчути себе частинкою великої РОДИНИ. Крім цікавих конкурсів та всіляких випробувань, підготовлених старшокурсниками, була дуже важлива та пізнавальна зустріч з представниками Центру Симуляційної Медицини БДМУ.Студенти не лише уважно слухали, але й брали активну участь під час навчань, а це навики чіткого реагування у складних ситуаціях.

Звісно, що і навчання, і проведення різних заходів - все це є можливим завдяки нашим ГЕРОЯМ!
Щирі слова вдячності та побажання воїнам ЗСУ студенти-першокурсники написали на синьо-жовтих прапорах. Ми передамо ці прапори студентам та викладачам факультету, які зараз на передовій захищають кожного з нас та рідну Україну!

Посвята 2022
Посвята 2022
Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності