Перейти до основного вмісту
Стажування в компанії Lenovo

З 14 вересня 2023 року по 17 березня 2024 року студентка 3 курсу спеціальності "Комп'ютерні науки" Анна Макушинська проходила стажування за програмою Erasmus+ в міжнародній компанії Lenovo в місті Братислава (Словаччина). 

Програма Erasmus+ є однією з найбільш впливових та важливих ініціатив у сфері освіти та професійного розвитку в Європейському Союзі. За допомогою цієї програми студенти отримують можливість навчатись чи пройти стажування в європейських закладах освіти та провідних міжнародних компаніях, що є важливим кроком у їхньому професійному зростанні та розвитку.

Однією з важливих складових стажування в компанії Lenovo було поглиблення знань та набуття практичних навичок в галузі інформаційних технологій. Під час стажування Анна займалась обробкою та аналізом персональних даних співробітників з використанням відповідних баз даних, розробкою та впровадженням програм залучення та розвитку персоналу, а також веденням звітності і роботою з внутрішніми HR системами компанії.

Навчання за програмою Erasmus+ – це дуже корисний і цікавий досвід, що надає унікальну можливість здобути нові знання, поглибити вміння у конкретній галузі, опанувати сучасні технології та методи роботи, розвинути комунікативні навички, а також дозволяє познайомитися з іншою країною, культурою людьми. Дорогі студенти, якщо ви також хочете спробувати себе у чомусь новому, отримати практичний досвід навчання закордоном, беріть участь у програмі Erasmus+.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності