Перейти до основного вмісту
День студентів

Шановні студенти факультету математики та інформатики!

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студентів!

Упродовж 55 років студентство є рушійною силою і гордістю нашого факультету. Ваші сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем загального наслідування, надихаючи інших і виступаючи прикладом для майбутніх поколінь. Наразі, коли наша рідна Україна переживає нелегкі часи, студентство стає на допомогу в боротьбі за незалежність. Студенти матфаку є і в лавах ЗСУ і серед волонтерів, але навіть навчання в ці часи вимагає мужності та відваги.

Отож, любі наші, зичимо вам невичерпного творчого натхнення, наполегливості та великих успіхів у навчанні. Бажаємо вам цілеспрямованості, наснаги, самостійного бачення, креативних рішень, віри в себе та свій успіх! Нехай кожен день буде незабутнім, наближає вас до реалізації заповітних мрій, наповнений радістю спілкування, любові та яскравих вражень.

Світлого майбутнього та втілення задумів у вільній незалежній прогресивній Україні! 

З вірою у перемогу!

Зі святом вас, студенти! 

 

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності