Перейти до основного вмісту
Jassy

Ясський університет ім. А. І. Кузи, м. Ясси, Румунія, запрошує студентів Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича на 6-ту міжнародну JASSY Summer School - a Journey through life and hArd sciences, economicS, Social sciences and the tourism industrY,  яка відбудеться з 10 по 21 липня 2023 року.

Студенти можуть зробити вибір відповідно до своїх академічних або індивідуальних інтересів, зареєструвавшись в одному з трьох пропонованих модулів:

  • Life Sciences in the race against emerging threats to human health (LS / 2 місця);
  • Hard Sciences unveiled: an Interdisciplinary Tour (HS / 1 місце);
  • Tourism at the Eastern Border of the EU. Interdisciplinary Training for Tour Guides (TTG / 3 місця)

Також студенти матимуть змогу яскраво та насичено проводити своє дозвілля:  каякінг, спостереження за птахами, дегустація вин, екскурсії містом та околицями Ясс.

Для студентів ЧНУ доступні 6 безкоштовних місць (вільна кількість на модулі вказана вище). 6 номінованих студентів отримають безкоштовну участь і проживання на території кампусу в спільних (двомісних) кімнатах, а також сніданок і обід протягом будніх днів (з понеділка по п’ятницю включно) протягом обох тижнів в ресторані університету. 

Вимоги до претендентів:

- бути студентом ЧНУ

- рівень англійської не нижче В2

- мотиваційний лист

- резюме

Резюме та мотиваційний лист надсилати на електронну адресу [email protected] до 10 травня 2023 року.

Більше інформації та деталей про модулі JASSY доступна за адресою: http://www.uaic.ro/en/jassy/

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності