Перейти до основного вмісту
Молодий вчений

Запрошуємо молодих науковців факультету математики та інформатики взяти участь у конкурсі «Молодий вчений року Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича».

Це унікальна можливість для молодих науковців продемонструвати свої досягнення та науковий потенціал. Участь в конкурсі дозволить вам отримати визнання від наукової спільноти та підвищити ваш науковий престиж. Крім того, це чудовий спосіб отримати зворотній зв'язок щодо вашої наукової діяльності від досвідчених науковців та експертів у вашій галузі. Участь в конкурсі послужить вагомим стимулом для самовдосконалення та подальшого розвитку як науковця.

Терміни проведення Конкурсу:
1 березня – старт подання заявок на Конкурс;
1 квітня – дедлайн подання заявок;
2-30 квітня – опрацювання заявок;
1-15 травня – підведення підсумків та оприлюднення результатів;

Нагородження переможців – до Дня науки в Україні.

Подання заявки номінантами здійснюється у двох формах:

  • у електронній – шляхом заповнення гугл-форми за номінаціями (відповідно до Положення про щорічний конкурс «Молодий вчений року ЧНУ ім. Ю. Федьковича»);
  • у паперовій – друкована версія заповненої гугл-форми, засвідчена особистим підписом номінанта та підписом декана/директора інституту (або заступника декана/директора інституту з наукової роботи), яку учасники подають у науково-організаційний відділ НДЧ (вул. Коцюбинського, буд. 2, корп. №5, пов.1, каб. № 102-103).

З детальною інформацією про конкурс та аплікаційні форми ознайомтеся за покликанням.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності