Перейти до основного вмісту
Магістри 2023

13 січня відбулась урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам 2023 року.

Очікуваний та радісний момент для кожного студента – успішне завершення навчання! Тому атмосфера свята була пройнята гарним настроєм та теплими привітаннями. У цей день у Мармуровій залі університету зібралися рідні випускників, друзі, завідувачі кафедр, викладачі та наставники академічних груп.

Захід розпочався із висловлення безмежної вдячності Збройним Силам України, завдяки яким була можливість не лише проведення цієї події, а й можливість навчатися та працювати.

З щирими привітаннями та напутніми словами до випускників звернулась деканка ФМІ Ольга Мартинюк і побажала їм зайняти гідне місце в житті та успішно реалізувати себе в професійній діяльності, а також подякувала колективу факультету та університету за їх щоденну кропітку роботу. Ольга Василівна висловила щиру вдячність цьогорічним випускникам, які боронять нашу країну на передовій – Скутарю Миколі та Сорокану Дмитру.

Шановні випускники! Ви отримали знання, завдяки яким впевнено почуватиметесь на обраному шляху,  чи то шлях наукових досліджень, чи то діяльність в ІТ сфері, чи то педагогічна діяльність, і це буде шлях до здійснення ваших мрій, шлях до успіху.

Шануйте традиції рідного факультету та своїми здобутками доповнюйте його історію. Любіть Україну та своїми вчинками додавайте їй міці. Ми пишаємося кожним із вас. Пам’ятайте, що ви випускники найкращого факультету. І куди б вас не закинула доля завжди гордо несіть звання випускника факультету математики та інформатики.

Було, є і буде так, кращим з кращих є матфак!

Фотоархів зі вручення дипломів - https://cutt.ly/vwKkoNrr

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності