Перейти до основного вмісту
Захист дисертації

12 квітня 2024 року о 15:00 в режимі реального часу за допомогою засобів відеозв’язку, на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 76.051.045 відбудеться захист дисертаційного дослідження Літвінчук Юлії Анатоліївни на тему “Побудова самоадаптивних алгоритмів на основі нейронних мереж” на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 11 “Математика та статистика” за спеціальністю 113 “Прикладна математика”.

Науковий керівник: доктор фізико-математичних наук, доцент, професор кафедри математичних проблем управління і кібернетики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Малик Ігор Володимирович.

Офіційні опоненти:

  • доктор фізико-математичних наук, професор, завідувач відділу математичних методів дослідження операцій № 130 Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, член-кореспондент НАН України Кнопов Павло Соломонович;
  • доктор фізико-математичних наук, професор кафедри дослідження операцій факультету комп'ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка Самойленко Ігор Валерійович.

Пряма трансляція на каналі Спецради у Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC7PNEvK5g8CET3dTxA-x0yQ

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності