Перейти до основного вмісту
Онлайн-зустріч для ФМІ

Навчально-наукова лабораторія медіації, переговорів та арбітражу кафедри публічного права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запрошує студентів, викладачів та співробітників факультету математики та інформатики на онлайн - зустріч на тему: "Комунікація в конфлікті, медіація та врегулювання спорів учасників освітнього процесу в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича".

Лектори:

  • Руслана Гаврилюк, завідувачка кафедри публічного права ЧНУ ім. Ю. Федьковича, д.ю.н, проф., медіаторка, почесний члена НАМУ, голова ГО "Буковинський центр медіації", менторка проекту "Мир в цифровий час.
  • Лідія Нестеренко, керівниця навчально-наукової лабораторії медіації, переговорів та арбітражу ЧНУ ім. Ю.Федьковича, медіаторка, Інженерка порозуміння, членкиня ГО "Буковинський центр медіації", амбасадорка проекту "Мир в цифровий час"

 

Коли:   Четвер, 1.12.2022 р. о 14.40.

Де:   Google Мeet за покликанням https://meet.google.com/eiz-kqvs-ttp

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності