Перейти до основного вмісту
Різдво Христове

Трохи більше 2000 років тому сталася подія, яка розділила історію людства на до і після. У наш світ прийшло живе втілення надії. Як пише Святе Письмо: "І Слово стало тілом, і перебувало між нами, і ми побачили славу Його, — славу як Єдинородного від Отця, повного благодаті й істини" (Івана 1:14). Це Різдво ми святкуємо не так, як завжди, бо нелегкі часи настали для нашого народу. Різдвяні декорації вже не так рясно прикрашають стіни будинків, а святковий настрій змішаний з певним відчуттям напруги і тривоги. Та згадаймо ж історію народження Христа. Живий Бог не народився в прекрасному палаці серед золота, коштовностей і шовкових перин. Спаситель явився нам скромно і тихо. Без фанфар і салютів. Пам'ятаймо ж, що не атрибути цього свята, а сама подія має неоціненне значення, якого достатньо аби сповнити наше серце істинною радістю.

Святковий сезон цьогоріч дійсно особливий. І хоч вулиці наших населених пунктів стали похмурішими, світло любові, милосердя та взаємодопомоги тішить наші душі, як колись Вифлеємська зоря, і вселяє надію на ліпше «завтра».
Нехай Спаситель дарує у цьому та прийдешньому році миру та безпеки, душевного та фізичного добробуту та втілення всіх задумів.
Нехай Він принесе українському народові та всьому демократичному світові довгоочікувану перемогу над силами зла й тріумф добра. 

Коли дому Господь не будує, даремно працюють його будівничі при ньому! Коли міста Господь не пильнує, даремно сторожа чуває!(Псалми 127:1)  Тож віримо у всемогутність Творця, який не залишив наш народ з лютого по сьогодні. Христос народився! Славімо Його!

Колеги, мирного та щасливого Різдва всім! Світло обов'язково переможе темряву!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності